dijous, 25 de febrer del 2010

Cramps


Cramps en anglés significa rampa. Rampa elèctrica. Això és el que sentim totes les persones que vivim al País Valencià en veure com s'atreveix a fer una declaració de béns com la que ha fet el nostre president institucional. Institucional, sí. Ja que personalment som moltes les que no el reconeixem.

Se n'està rient de nosaltres? Creu que som idiotes? O pretén que fem la gracieta fàcil de dir que per això li regalaven el vestits? Una merda! Tenen un gran equip d'assessors en economia i d''imatge; de propaganda. Hi ha per algun lloc un Gooebles valencià o d'on siga que ens està manipulant que fa temor. I el més greu és que ho fa amb diners públics. No, això no és el més greu. El més greu és que com a societat democràtica organitzada i crítica no fem res per transformar les coses.

¿Esteu contentes a tirar el vot una vegada cada quatre anys i realment penseu que això és la democràcia? Enhorabona! Des del Cascall no n'estem pas d'acord! Mentre hi haja persones analfabetes en el nostre país, no hi haurà democràcia, mentre hi haja desigualtats socials, no podem parlar de democràcia. Això en altres llocs del planeta se li diu dictadura o terrorisme. Però com que totes som tan políticament correctes el terrorisme d'estat no ens atrevim a denunciar-lo.

Res més. Sentim com un insult personal el fet que l'activista de qui podeu veure la foto més amunt siga el representant institucional del nostre país i que ningú faça res per parar-li els peus.
En el teu entorn local fes el que cal! Actua en local per aconseguir objectiu globals. Les accions per menudes que siguen són poderoses.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El que ha de fer és tenir un poc de dessència i deixar el càrrec. Sense un front nacionalista el País Valencià està condemnat a desaparèixer.
PPCC

Conxa ha dit...

Totes les persones que vivim al País València no senten una "rampa elèctrica". Si fóra així no estariem on estem: sonats perduts i aplaudint aquest desficaci de societat i desgovern