dissabte, 13 de febrer del 2010

A taula.

La taula és potser el moble de la casa més integrador, cohesionador i expressiu de les nostres llars; de la nostra vida. En ella compartim el menjar, les converses, allò que ens alimenta. Per tant, solem rodejar-nos de les persones que més ens estimem, amb qui compartim llaços d'amistat, familiars, d'interessos...


Aquest és un comportament comú i sa. Socialment sa. "Enlerta"!, però; hi ha taules que ajunten gent que no és del tot sana per la societat. La culpa de la seua insània és el seu egoisme, la seua gola, la ceguesa i la supèrbia. Aquesta gent destrueix el medi natural, només pensen en beneficiar els seus interessos i els de les persones més properes al seu entorn, exploten i abuses de la resta de persones més febles i damunt es passegen per la vida, en aquest cas pel nostre poble, com si foren millors que la resta de mortals, superiors en classe i casta, com si foren reis. Males ànimes és el que són!


Sí, benicarlandes i benicarlandos, Fabra, Camps, el Coixo i el Mosso, vénen avui al poble convidats pels seues amics de la Falla el Caduf. Amics que s'assentaran a la mateixa taula. Ben segur que comparteixen interessos, amistat conductes... Taula en què si adjuntem els casos pendents de justícia que acumulen els seus integrants no acaben en un segle. Baja amics que tenen els nostres dirigents! Si els "acoviden" a la presentació d'una falla i després van a sopar junts o han dinat junts és que pensen com ells i potser que també copien les seues actituds.
Continueu votant al Partit Popular de Benicarló. La història us ho agrairà!