dimecres, 28 de gener del 2009

Sessions Literàries a l'Arq

El Cascall va assistir el passat dilluns a les Sessions Literàries del Café de l'Arq. L'homenatge a la Natura que es plantejava va resultar una nit molt interessant. La participació de diferents persones amb lectures preparades per a la sessió va ser molt prolífica. També va ser nou la quantitat de gent que va assistir interessada per les sessions i que venia per primera vegada. Així doncs, les sessions estan prenent cos i comencen a funcionar de forma participativa. S'està donant a conèixer l'activitat i sembla ser que agrada i motiva a abandonar el sofà els dilluns per la nit per tal de prendre quelcom i gaudir amb la lectura de textos.

El proper dilluns, Sessió de Mites i Mitologia.
El proper dilluns dia9 de febrer, la sessió Literària versarà sobre els Mites i la Mitologia. Així que ja pots preparar les teues aportacions, buscar en la teua biblioteca, pensar en els teus mites i la teua mitologia. Dóna-la a conèixer, fes-nos-en partíceps, volem conèixer-la. Des del Cascall et convidem a que com cada quinze dies abandones el sofà el dilluns a la nit i t'apropes a gaudir d'una nit d'encant literari i de la companyia que fa la nit.
No oblideu del vostre carnet d'identitat ja que a la sortida us podeu trobar amb la secreta de la Guàrdia Civil que us identificarà per saber d'on veniu i on aneu. Van apatrullant la ciutat.