dimecres, 21 de gener del 2009

Frontó a mà a Benicarló.


La lliga de Frontó a mà que realitza el Club de Pilota Valenciana de Benicarló, Arrea-li bona, viurà aquest diumenge la segona jornada. El proper diumenge dia 25 de gener al frontó de l'IES Joan Coromines es disputaran segons els enfrontaments dels grups classificatoris.
El Cascall us convida a passar una entretinguda matinal de frontó. La lliga està que bull, ja que a la primera jornada va haver-hi sorpreses i els enfrontaments seran molt disputats. L'esport de pilota a mà gaudeix de molt bona salut al nostre poble gràcies a la vida que li dóna el treball d'Arrea-li bona, el club més fresc, més divertit, més humil i més compromés de tot el poble. Que, a més, aquest cap de setmana realitza al seua primera assemblea anual de socis on serà triat l'esportista de l'any per ser presentat com a millor esportista municipal.
Ah! Per cert, no oblides que pots jugar a la Piloto, la quiniela del Frontó a mà. Al Café de l'Arq, al Bar Milord i al Pub Rocktown, trobaràs les paperetes per fer les teues apostes i així endur-te el pou. Aposta i vine a animar als teus pilotaris favorits.
El Cascall també fa seu el crit del Club de pilota: Arrea-li bona!