dimarts, 7 de juliol del 2009

Fins al 3 d'octubre.


Anit vam viure l'última Sessió Literària al Café de l'Arq.
Amb una assistència boníssima i molt jove vam gaudir de literatura viciosa, ja que aquest era el títol de la darrera sessió de la temporada, Nit de vici. Acompanyament musical de la guitarra del Kelo, textos de la jove promesa femenina que s'ha convertit en una fidel seguidora i participant, acompanyada de les seues amigues a qui també els agrada llegir, les propostes exquisides de la gran amant de la literatura, sempre carregada de llibres, l'encert del nostre veterà i la humil participació dels anfitrions van tancar aquesta temporada inicial.
Per l'any vinent programarem les sessions i esperem comptar amb més participants. La gesca s'ha despertat entre les persones que estimem la literatura a Benicarló, ja que es va arribar a posar data d'inici de la nova temporada; 3 d'octubre. Per tant esperem que no pare aquesta mala costum que tenim; bojos/ges per llegir.
Ens queda tot un estiu per endavant per anar llegint, trobant, aprenent, practicant, escrivint...
Fins aviat.

1 comentari:

El Concurs ha dit...

Molt interessant i entretingada, la sessió; a més em va sobtar que gent jove com la que hi havia, ja es dedique a escriure i exposar la seua poesia o els seus textos.

També felicitar-vos pel recull que cadascú feu; anit, allí assegut, dessitjava haver fet cas al Pere i haver pogut llegir el troç a l'hotel al final de L'encantador de Navòkov, o la "ràpida teoria del porro" de Joan Fuster, o un concret passatge d'"El dietari del Contini" de Rafel Molina encara que, ben pansat, els puc duur en algun altre moment...

Salut!