dimarts, 9 de juny del 2009

Textos, veus. música i joventut. Alguna cosa el mou a Benicarló.


La nit s'anunciava amb un arc de Sant Martí genial. Quatres gotes presagiaven al cel els colors que més tard il·luminarien la nit de literatura. Presagi també de la joventut que ens va acompanyar.

La Sessió Literària d'aquest dilluns 8 de juny va ser una de les més màgiques que hem viscut al llarg de l'any. Mitja hora abans del començament ja s'albirava l'esperit de joventut, d'improvització, de música i paraules que anàvem a compartir.

I així va ser! Només començar el garito ja estava ple i encara va venir més gent. Guitarres, xelos, llibres i fulls ompliren la nit de sensacions, d'expressions, d'emocions i sentiments. Va destacar sobretot el recital de poemes musicats d'Estellés, els textos propis d'una jove promesa local que, amb només 16 anys, ja juga amb les paraules per imaginar un món de sensacions i també les ocorrències dels amfitrions. Com no, la capacitat d'enllaçar textos i temes del nostre profe de literatura castellana favorit. Poemes compartits en francés i català... gemecs de xelo i aplaudiments sentits. Tota una jam literària al més pur estil de cau de literats.

El Café de l'Arq es consolida com el més gran espectacle de la improvització, de la cultura de club, de l'espai alternatiu. Gràcies per les nits màgiques de dilluns que ens regaleu.


El proper dilluns toca jam musical i d'aquí a quinze dies, el dia 22 de juny tornem amb els textos, amb els llibres fora de les prestatgeries, amb el cul fora del sofà. Compartint emocions, compartint experiències, gaudint dels demés...

Construïm un món un poc més culte, construïm un món millor. Compartim el que tenim, el que ens agrada i el que no; fem un entre moltes... Passem a l'acció! La vergonya, com sempre, la deixem a casa.

4 comentaris:

Belceblues ha dit...

oooh yeah!!!

estic impacient per repetir!!!!

Anònim ha dit...

Doncs prepara't que el proper dilluns 15 s'hi torna.

Carles Lluch ha dit...

A mi també m'esteu fent entrar ganes. Crec que ens trobarem a la pròxima sessió.

ere ha dit...

l'anònim s'ha equivocat, la propera sessió serà el dia 22 de juny. Ens veiem totes allí