dimarts, 23 de juny del 2009

Penúltima Sessió Literària de la temporada 2008/09



Ahir 22 de juny es va realitzar la penúltima Sessió Literària al Café de l'Arq de Benicarló. Com últimament passa la sessió va ser molt concorreguda. Cada cop hi ha més gent que hi participa. Cada cop són més riques i més engrescadores les propostes. Des del Cascall hem d'agrair el color musical que aporten les guitarres dels jóvens que ens acompanyen.

També cal destacar que en les últimes sessions es llegeixen més produccions pròpies. La gent s'està atrevint a llegir els seus textos; poemes, contes, ocurrències. Fins i tot va haver qui va llegir un text de producció pròpia que havia gravat en un missatge de mòbil i el va llegir directament des del cel·lular. Va ser una autèntica passada. Joventut, creació, música... PARTICIPACIÓ!

Ja fa dies que el Cascall insisteix que a Benicarló la participació ciutadana està en marxa. El més grat d'aquest procés és que no està institucionalitzada. Ja que des de l'equip de govern de Benicarló la regidoria de Participació Ciutadana només fa que apropiar-se de les idees de la ciutadania ningunejant la seua procedència ciutadana; d'això se'n diu: apropiacionisme.

Però, que carall! No els necessitem per crear! El poble està demostrant que és capaç, creatiu, actiu... Construïm! I des de les Sessions Literàries del Café de l'Arq aportem el nostre espai humà per compartir les nostres inquietuds, les nostres habilitats, les nostres ocurrències.

El proper 6 de juliol celebrarem l'última Sessió Literària i vam quedar que tornaria a ser temàtica. Nit de vici al Café de l'Arq. Porta els teus textos. Deixa la vergonya a casa i fuig del sofà, de la tele; passa a l'acció!
Fins al proper dia 6 de juliol.