dijous, 20 d’agost del 2009

Passa el carro pel pedregal!


Durant aquest dies d'estiu la brigadilla de l'ajuntament de Benicarló ha fet algunes tasques. Una d'elles enderrocar el momument que hi havia al cementeri del poble en homenatge als caiguts per la pàtria. Més d'una persona de Benicarló deu estar podrint-se de ràbia per aquest enderrocament. Que ràbien! Nosaltres hem hagut se suportar la humiliació que suposava tenir un monument en homenatge a qui va matar als que defensaven el poble, monument als defensors del cop d'Estat franquista, assassins en nom d'un general.


Així que faena feta no fa destorb! Veus, la brigadilla té feina, no s'especula amb el territori, es treballa per la memòria històrica, es fa treball social, es fan més boniques les estances... Veus ara hi ha més lloc. Tenim terreny per facilitar els soterraments de la religió musulmana!
Amb mesures com aquesta tothom surt guanyant del bé comú.
Ara bé, els que només governen per omplir-se les butxaques sota les subcontrates, els qui només busquen perpetuar-se en el govern-profitpropi i sortir a les fotos, els qui són partidaris de tornar a una dictadura com la de la segona meitat del segle XX a l'Estat espanyol... estan que trinen!
Visca la brigadilla municipal de Benicarló, els seus acoblaments elèctrics il·legals i l'enderrocament de monuments franquistes.
Visca el poble lliure i sobirà.

2 comentaris:

Raül Burriel ha dit...

Molt bones les fotos. Me les podeu passar?

Anònim ha dit...

Escolta ignorant: enterat un poc millor de la història del teu poble. Fa vergonya legir certes coses que escrius que no tenen ni cap ni peus històricament. Em podries dir què vol dir això "d´un monument en homenatge a qui va matar als que defensaven el poble" No saps que els afusellats pel Comité no van matar ningú? Què atrevida és la ignorància i el sectarisme en el que alguns viuen.
La pitjor humiliació que has de suportar és la de la ignorància i incultura que portes damunt!