divendres, 13 de febrer del 2009

Sessió Literària 23 de febrer al Café de l'Arq.


El Cascall informa del següent:
després de l'exitosa nit dedicada als Mites i la Mitologia, on va haver-hi moltes aportacions per part del públic assistent, tornarem el proper dia 23 de febrer amb una Nit de Sàtira.
El passat dia 9 de febrer la Sessió Literària va comptar amb la participació d'un públic que ja podem considerar com a fidel. Es tracta de gent que assisteix a totes les sessions i que, a més, ja s'està acostumant a portar textos per participar de manera activa en la sessió. Aquest fet fa que les sessions cada nit siguen més entretingudes, més acolorides i amenes. Els punts de vista són més amples i les veus més cromàtiques. També hem de destacar el paper que fan col·laboradors que no poden assistir, però ens fan arribar les seues aportacions per mitjà de la red, les quals llegim fent homenatge a la participació i el recolzament que suposa comptar amb aquesta aportació.
Ja saps!, no et pots quedar a casa. Has d'abandonar el sofà. Els dilluns a la nit la lectura en públic t'espera, els teus llibres estan demanant a crits que els tregues del prestatge i que els baixes a fer un tomb amb els seus amics a les nits literàries del Café de l'Arq.
Trobada d'amics, de pensaments, de sentiments, de veus, de lletres, de conversa, de reflexió, de plaer...
El Cascall no faltarà a la Nit de Sàtira del proper 23 de febrer. Esperem que no hi haja cap cop d'estat i que no es declare el toc de queda. Recorda que has de portar el carnet a la cartera, ja que la Guàrida Civil patrulla pels carrers de Benicarló a la nit i en sortir de la Sessió Literària del Café de l'Arq, eres sospitós de nocturnitat.
Fins dilluns vinent.