dilluns, 29 de desembre del 2008

Agenda Diàstole per la Integració.

Diàstole; moviment mitjançant el qual el cor es relaxa i la sang corre al llarg del cos.
Traslladat a la societat; aquesta es relaxa i batega amb convivènica, coneixença i respecte.
L'Agenda Diàstole per la Integració naix del Consell de Necessitats Socials de l'Agenda 21 de Benicarló i intenta fomentar la coneixença i la convivència entre totes les persones que viuen hi viuen allí. Cada mes, des del setembre s’està realitzant un acte amb aquest objectiu: la convivència activa. Programa de ràdio a la Fira del Voluntariat, Xerrades sobre els Moviments Migratoris de persones i una Jornada de Jocs Tradicionals. Aquest desembre Coneixem les Religions, per al mes de gener hi haurà una Gincama Literària i al febrer Balls Tradicionals.
Tots els actes realitzats fins ara estan resultant d'una gran qualitat emocional i demostren que és possible aconseguir la integració, ja que en tot moment s'ha produït en els actes moments i espais de relació humana a iguals entre les persones que han participat, sigueren de la procedènica que sigueren i tingueren o no coneixement previ.
Endavant amb els moviments socials, endavant amb la participació activa, endavant amb la construcció d'una societat més justa, més amable i més alegre.