dijous, 22 d’octubre del 2009

La Bellesa al Café de l'Arq.


El passat dia 18 d'octubre la bellesa ens va embolcallar! Les paraules s'arramblaven als nostres esperits i ens feien embadalir. Textos, música i ambient bohemi és la senyera de les Sessions Literàries del Café de l'Arq. I ens sentim orgulloses i còmodes sota el seu aixopluc.



Vine, apropa't! Cada dia en som més. Dilluns passat set van ser les persones que van llegir textos sobre la bellesa, el tema de la Sessió. Descobrim també que hi ha gent que escriu i ho fa realment bé. Ànims! Que no paren els bolígrafs, que no queden buides les fulles; paraules, paraules, sentiments, sensacions i companyonia.



Dilluns dia 2 de novembre a les 22:00h al Café de l'Arq celebrarem la 3a Sessió Literària d'aquesta temporada; A vida o mort.
No pots quedar-te a casa, els llibres et demanen que els tregues, que recuperes l'estima que els vas mostrar la primera vegada que els vas llegir i recorden les emocions que et van arrencar quan passaves els ulls per les seues pàgines. Vine a compartir amb nosaltres aquests moments; fes-los teus, fes-los nostres.
Fins dilluns dia 2 de novembre, doncs.
Ens llegirem, ens escoltarem!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agraden les sessions literàries de l'Arq, i sempre que puc intento apropar-me per gaudir d'una bona estona en la inestimable companyia dels llibres.
Tot i aixó estic un poc despagat per la manera en la qual s'anuncien les sessions a l'Arq. He de dir que no si qui serà el responsable del cartellet que allí hi ha penjat, però cada volta que el veig m'assalten uns dubtes existencials.

El cartell reza aproximadament:

"Per als que ho han demanat, per als que no ho volen (...),tornen les sessions literàries".

Potser no s'està dennotant uns cert menyspreuEls dubtes:Que opines d'aquest anunci? No creus que dennota una mica de menyspreu per a ves a saber qui? Hi ha algun tipus de ràbia contra algú que no vol que es facen les sessions literàries? Qui seran aquells que no ho volen?

No ho acabo d'entendre i m'assalta aquest dubte existencial. I com que m'agrada treure punta de

Carles Lluch ha dit...

Què li passa al cascall, que fa tant de temps que no sona? Torna a fer "ruido", que en aquest poble ens adormim!

Anònim ha dit...

The Best Online Casinowinning lottery numbers

Anònim ha dit...

Sightline Payments Kirk SanfordBingo