divendres, 13 de febrer del 2009

Diàstoles per la Integració de l'Agenda 21 de Benicarló

El proper dia 1 de març, a les 18:00h, es celebrarà la 6a Diàstole per la Integració a Benicarló a la Placeta dels Bous. Una jornada de Balls i Músiques d'arreu del món.
Recordem que l'Agenda Diàstole per la Integració és una proposta del Consell de Necessitats Socials de l'Agenda 21 de Benicarló. Amb aquesta Agenda es pretén crear espais humans de trobada entre les persones que conviuen a Benicarló per tal que es coneguen millor, intercanvien experiències i alegries i es fomente així una millora entre les persones que formen la societa benicarlanda.
Amb l'arribada de molta gent de procedència molt diversa al nostre municipi, recordeu que el Cascall naix a Benicarló, ha produït canvis molt importants en la societat. El primer hàndicap que ha de superar aquesta nova situació és donar a conèixer la cultura autòctona a la població nouvinguda, però també s'ha de conèixer les cultures de les persones que arriben per tal de comprendre-les i d'integrar-les o facilitar la seua integració d'una manera més amable i positiva.
Si mireu en aquest blog, en notícies més antigues descobrireu que són molts els actes que s'ha fet de la Diàstole i tots d'una gran qualitat humana. També podem afirmar que els objectius dels actes s'estan aconseguint, ja que les persones s'interrelacionen i es conèixen més. Ara només falta que hi assistisques tu!
Vine, participa, comparteix!
El Consell de Necessitats Socials i el Cascall t'esperen en aquest acte d'integració.
Passa una tarde divertida compatint, aprenent i fent exercici.
Us proposem ara unes imatges del darrer batec de la Diàstole, celebrada el passat mes de gener, La segona Cercavila Literària del Consell de Necessitats Socials de l'Agenda 21 de Benicarló.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Visca el comitè de necessitats socials!!!

Desprès d'una fulmina't rima que hem va dedicar Pere, vaig quedar absolutament convençuda de la meva responsabilitat.
Així que aprenent de balls tradicionals i populars quedarà a la vostra disponibilitat per a participar i fer cultura al veí Benicarló.

Prepareu-vos els turmells i feu alguns estiraments que de ballar vos cansareu.

Fins el proper dilluns a l’Arq.