divendres, 22 de maig del 2009

Trages per tothom!


El Cascall vol que hi haja trages per tothom. Val a dir que la pràcitca aquesta de regalar-se trages no és nova, no! És més vella que cagar ajupit, segur!
Com és possible que intenten justificar el regal de trages, per les quantitats de què s'està parlant, a un senyor que és President de la Generalitat? Els regals es fan a les persones que estimes; família, amics... La resta respon a la correspondència de favors. Com més gran ha estat el favor que t'han fet més valuós ha de ser el regal que et fan.
I aquesta pràctica no éstà bé, no és correcta, menys encara si es tracta d'un president d'organisme públic. Com és possible que es corresponga així a la confiança dipositada per la majoria de tot un poble; aprofitant-se de les circumstàncies per rebre favors a canvi de...
Com han de continuar confiant els ciutadans i ciutadanes del futur en els seus organismes de control i serveis si actuen d'aquesta manera? Quin exemple estan rebent?
Exemple; un adolescent quan se li ha preguntat perquè ha estat explusat de l'aula respon a mode de desviació de conversa; - i ahir què? El Camps declarant...
Si arriba a no sortir culpable aquestos van a durar més que el hippy i la seua colla, amén.