dilluns, 29 de desembre del 2008

Nit eròtica. Sessió Literària al Café de l'Arq.

La Sessió Literària del Café de l'Arq d'aquest dilluns no té precedents. És més marcarà una fita en les nits literàries des d'ara fins al futur. Quan van arribar els llibres el bar estava de gom a gom. Tota la gent en conversa en les seues taules o a la barra. En Jaume anava com una moto servint cafés, refrescos, canyes, cubates... Els amfitrions de les sessions literàries no sabíem si seria possible aguantar la clientela amb les nostres lectures, però Jaume va ser atrevit i ens va facilitar l'espai.
Quan va començar la nit eròtica el bar encara estava ple. I ho va estar durant tota la sessió. Quin goig! Una nit literària de gran emoció. La veritat és que el tema s'ho mereixia. La nit va estar molt pujada de to. Poemes sensuals, relats eròtics, algun de més picant... manuals de seducció.
Com sempre van venir els del Polpis, els nostres seguidors més fidels. La veritat és que hi havia molta gent que havia vingut al bar esperant la sessió literària, és a dir, hi havia espectatives i, pel que sembla no es van defraudar. Amb tres lectures del públic la sessió va concloure completa. Entretinguda, divertida, espectant i participativa.
Moltes gràcies a totes les persones que hi van assitir i us convidem a la propera sessió el dia 12 de gener.